YogaMoves –

Om Carina Saatterup

Mine, uddannelser, kurser og workshops har givet et solidt fundament, men nysgerrigheden og ønsket om mere viden er der stadig og derfor deltager jeg til stadighed på uddannelser, workshops og kurser.

Det er for mig en gave at kunne formidle noget så virkningsfuldt som yoga, der på et dybt plan forener og balancerer det kropslige og mentale.

mig yin billede 1

Uddannelser

250 timers Yin yogalæreruddannelse v. Kristine Marie Roost ( 2020 )

Efteruddannelse for yogalærere v. Birgitte Gorm Hansen ( 2018 )

Yin yogalæreruddannelse v. Victor Chng ( 2015)

50 timers uddannelse i Restorativ yoga v. Hamsa Yoga Studio ( 2014 )

200 timers yogalæreruddannelse v. Hamsa Yoga Studio ( 2011)

200 timers Klassisk Hatha yogalæreruddannelse v. K-Yoga, Malmø ( 2010 )

Kurser / workshops

Yoga og vejrtrækningen v. Simon Krohn ( 2019 )

ATIM Course v. Muriel Morwitzer ( 2017 )

Anusara Immersion 2, Christina Sell, Hamsa Yoga Studio København ( 2010 )

Anusara Immersion 1, Ross Rayburne, Hamsa Yoga Studio København ( 2010 )

Derudover har jeg deltaget i et utal af andre yogaworkshops og yogaretreats.

Siden 2011 har jeg arbejdet som fuldtidslære. Jeg har mit eget yogastudio, YogaMoves i Tommerup St. og underviser desuden i Nordisk Yoga i Odense.

I 2017, stiftede jeg i samarbejde med Maria Nielsen og Senay Jensen, Nordic Yoga Festival. Festivalen er blivet et fantastisk projekt som samler og inspirere yogier fra nær og fjern, hver sommer i Hindsgavl Slotspark i Middelfart, www.nordicyogafestifal.dk

mig yin billede 2

Min undervisningsform er grundig og kompetent, udogmatisk og humoristisk. Jeg tilrettelægger min undervisning ud fra mine elevers forudsætninger, og elsker at krydre mine timer med nye variationer og vinkler på både fysiske øvelser og mentale processer.

Vi er som mennesker i evig udvikling, og det samme er Yogatraditionen, derfor er det vigtigt ikke at stagnere, men at bibeholde en legende, nysgerrig, kærlig tilgang til sig selv, hinanden og livet.

Jeg er fascineret af mangfoldigheden i yoga, da den både kan være rolig og afbalancerende, krævende, intensiv, udfordrende, sveddryppende og sjov alt efter humør og temperament. At arbejde med sig selv bevidst og med nærvær både mentalt og kropsligt er unikt for yogaen.

 

Kontakt mig