YogaMoves

Yoga retreat // Sydspanien

Kom til sydens sol og varme og find ro og fornyet energi

Cala del Cañuelo //  lørdag d. 28. september til fredag d. 4. oktober 2024  // FULDT BOOKET

Du bliver forkælet med 15 timers yoga i et mix af Hatha, Vinyasa, Yin og Restorativ yoga. Herudover vil meditation og refleksionsøvelser også være en del af programmet. Ugen vil give dig rig lejlighed til at lade op, finde roen, nyde naturens skønhed, fællesskabet og få yogaen helt ind under huden.

CALA DEL CANUELO

  • lørdag d. 28. september til fredag d. 4. oktober 2024 // FULDT BOOKET

Ønsker du at bo ved havet i et fredet område, hvor naturen kommer helt tæt på?

Vi bor i to af områdets få huse med udsigt ud over Middelhavet. Kun 10 min. tager det at gå til stranden via en tur ned af bjerget gennem en smuk slugt, hvor du på din vej kan møde små flokke af bjerggeder med kid. Havet kan høres fra husene og de smukkeste vandreture i bjergene langs havet ligger lige uden for døren. 

Området er fredet og en af Spaniens smukkeste nationalparker ( 1 times kørsel øst for Malaga) med en enestående udsigt til Middelhavet og bjergene.

Det ene af husene vi bor i har en stor tagterrasse, hvor yogaen foregår, det andet hus er det kulinariske centrum, hvor der laves mad og hvor vi spiser.

Kristine Amalie som er vores madmor tryller de lækreste vegetaretter frem med inspiration fra hele verden. forbered dig på at blive voldsomt forkælet 🙂

Der er i begge huse to dobbeltværelser og et enkeltværelse. Det er muligt at booket et enkeltværelse (  i alt 2 enkeltværelser) efter først til mølle princippet, det koster 1500 kr. ekstra.

 

UNDERVISNING / UNDERVISER

Der vil være to klasser dagligt. En morgenklasse ca. kl. 8.00-9.30, som vil være i den mere legende, dynamiske flow baserede genre og en eftermiddagsklasse ca. kl. 16.30-18.30, som har fokus på Yin yogaens rolige fordybende kvaliteter. klasserne krydres med praktisk teori og information af mere filosofisk karakter.
En eftermiddag i løbet af ugen vil vi sløjfe yogaklassen, for i stedet at vandre i bjergene, tage til stranden eller på havkajak / SUP tur alt efter hvad der er stemning for.
 
Tiderne er vejledende da, vejre og evt udflugter kan være årsag til ændringer. På ankomst- og afgangsdagen er der ingen undervisning.
 
Jeg er som underviser, grundig og veluddannet, udogmatisk og humoristisk. Jeg tilrettelægger min undervisning ud fra mine elevers forudsætninger, og elsker at udfordre, lege og skabe rammer til fordybelse og udvikling. Yoga har være min fuldtidsbeskæftigelse i 12 år . Jeg har eget yogastudie i Tommerup og har gennem de sidste 11 år undervist i Nordisk Yoga i Odense.
 
Yoga er for mig en opdagelsesrejse uden destination, som byder på store glæder og udfordringer og som giver redskaber til at forstå og være i verden på en mere harmonisk og accepterende måde. Læs mere på min hjemmeside: www.yogamoves.dk.

INDKVARTERING

Der er indkvartering på dobbelt værelser med enkeltsenge. Hvis antallet af pladser i husene gør det muligt kan det arrangeres at få eget værelse, det koster 1500 kr. ekstra.

Vi kommer til at bo i to huse som ligger 50 m fra hinanden og i gåafstand til stranden ( 10 min.). Det først nævnte hus vil være base for yogaundervisningen på tagterrassen og i det andet hus er der fællesspisning. Indkvartering foregår efter først til mølle princippet.

FORPLEJNING

Kristine Amalie komponere vegetarmad, så du til hvert måltid føler dig forkælet med nærende, sund og utroligt lækkert mad. Der vil være en turnus ordning ( karma yoga ordning ), hvor vi hver især hjælper Kristine Amalie i køkkenet op til to, tre gange i løbet af ugen.

Brunch og aftensmad er inkluderet i prisen, på nær aftensmad tirsdag, hvor vi kan vælge at gå ud og spise sammen. Frokost står vi selv for og det er derfor rig mulighed for at udforske cafe livet i badebyen Nerja og Andaluciens smukkeste bjerglandsby Frigiliana, som begge liger inden for 15-25 minutters kørsel. Der vil dog være mad i køleskabet til at lave salat og sandwich, hvis du vælger at blive hjemme. 

ANKOMS – AFGANG

På ankomst og afgangsdage er der ingen undervisning, da folk ankommer på forskellige tidspunkter. Det på eget ansvar at booke/købe fly billetter til Malaga. Du kan evt også komme dagen før med et andet måske billiger fly og vælge en overnatning i Malaga? Regn derudover med udgifter til transport fra og til lufthavnen.

På FB side som vil blive oprettet til gruppen, kan vi koordinere samkørsel og på den måde dele udgifterne. Det kan anbefales at leje bil sammen, da det ikke nødvendigvis er dyrere end at køre med taxa til og fra lufthavnen, herudover er der frihed til at køre til stranden og på opdagelse i det smukke og spændende område omkring Frigiliana. www.danbiludlejning.dk, kan på det varmeste anbefales, super service og aldrig bøvl 🙂 FB gruppen kan også bruges til at hjælpe hinanden med køb af flybilletter, så man evt kan rejse sammen og komme med tips til billige billetter.

BETALING OG AFLYSNINGSPOLITIK

I alt koster retreatet  6500 kr.

-Enkeltværelse koster 1500 kr. ekstra, hvis der er et enkeltværelse ledigt.

-Fly til Malaga, transport fra og til lufthavn er ikke inkluderet.

Et depositum på 2500 betales ved tilmelding, det resterende beløb indbetales senest to måneder før afrejse.

Tryghedsgaranti: Skulle myndighederne fraråde rejsen grundet Corona, tilbagebetales det fulde beløb, minus et administrations gebyr på 300 Dkk.

 Ved aflysning op til 6 uger før afgang tilbagebetales det indbetalte beløb, minus depositum på 2500 kr., med mindre vi finder en der vil overtage din plads.

Der er kun 10 pladser på retreatet, det er derfor vigtigt at tilmelde dig i god tid.  

FORSIKRING M.M.: 
Du står selv for forsikringer for turen der dækker, flyrejse, undervisning og ophold.
 
Rejsegarantifonden: Retreatet er ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning. derfor fraskriver arrangøren sig ethvert ansvar for eventuelle tab i forbindelse med fx. skader, sygdom, flyaflysninger, konkurs mm.


TILMELDING:

Til Carina på: csaatterup@gmail.com. Ved tilmelding angiv også dit telefon nr. Ved tilmelding vil du efterfølgende modtage en faktura, som betales senest efter 8 dage. Du er endelig tilmeldt når betalingen af din faktura er gået igennem.

Håber at se dig i sydens sol og varme 🙂

Billederne nedenfor er fra et tidligere retreat I Frigiliana.

Kontakt mig