YogaMoves –

Yoga retreat // Sydspanien

Kom til sydens sol og varme hvert år uge 40.

lørdag d. 1. til fredag d. 7. Oktober 2022

Cala del Cañuelo danner de idylliske rammer om 6 dages forkælelse. Det kan noget særligt at dyrke yoga i varmen, under åben himmel og med udsigt til middelhavet og de omkringliggende bjerge. Om morgenen står vi op med solen og hilser bogstaveligt de første solstråler velkommen med solhilsnen.

Du bliver forkælet med 15 timers yoga i et mix af Hatha, Vinyasa, Yin og Restorativ yoga. Ugen vil give dig rig lejlighed til at lade op, finde roen, nyde naturens skønhed, fællesskabet og få yogaen helt ind under huden.

PRAKTISK INFORMATION

Vi bor i en af Spaniens smukkeste  områder med en enestående udsigt til Middelhavet og bjergene. Maden er vegetarisk, sund, lækker og hovedsagelig økologisk.

Undervisningen foregår udendørs på terrassen morgen og eftermiddag, med mulighed for fri leg om aftenen.

UNDERVISNING / UNDERVISER

Der vil være to klasser dagligt. En morgenklasse ca. kl. 8.00-9.30 og en eftermiddagsklasse ca. kl. 16.30-18.30. En eftermiddag i løbet af ugen vil vi sløjfe yogaklassen for i stedet at vandre i bjergene, tage til stranden eller på SUP eller havkajak tur alt efter hvad der er stemning for. Tiderne er vejledende da, vejre og evt udflugter kan være årsag til ændringer. På ankomst- og afgangsdagen er der ingen undervisning.

Jeg er som underviser, grundig og veluddannet, udogmatisk og humoristisk. Jeg tilrettelægger min undervisning ud fra mine elevers forudsætninger, og elsker at udfordre, lege og skabe rammer til fordybelse og udvikling.

INDKVARTERING

Der er indkvartering på dobbelt værelser med enkeltsenge. Hvis antallet af pladser i husene gør det muligt kan det arrangeres at få eget værelse, det vil dog koste 1500 kr. ekstra.

Vi kommer til at bo i to huse som ligger 50 m fra hinanden og i gåafstand til stranden ( 10 min.). Det først nævnte hus vil være base for yogaundervisningen på tagterrassen og i det andet hus er der fællesspisning. Indkvartering foregår efter først til mølle princippet.

FORPLEJNING

Der vil være en turnus ordning ( karma yoga ordning ), hvor vi hver især hjælper Kristine Amalie i køkkenet op til to gange i løbet af ugen. Brunch og aftensmad er inkluderet i prisen, på nær aftensmad tirsdag, hvor vi kan vælge at gå ud og spise sammen. Frokost står vi selv for og det er derfor rig mulighed for at udforske cafe livet i badebyen Nerja og Andaluciens smukkeste bjerglandsby Frigiliana, som begge liger inden for 15-25 minutters kørsel væk . Der vil dog være mad i køleskabet til at lave salat og sandwich, hvis du vælger at blive hjemme og eller tage til stranden.

ANKOMS – AFGANG

Ankomst lørdag d. 1/10, afgang fredag d. 7/10. På ankomst og afgangsdage er der ingen undervisning, da folk ankommer på forskellige tidspunkter. Det på eget ansvar at booke/købe fly billetter til Malaga. Du kan evt også komme dagen før med et andet måske billiger fly og vælge en overnatning i Malaga?

Regn derudover med udgifter til transport frem og tilbage mellem lufthavnen og Cala del Cañuelo. På den FB side som vil blive oprettet til gruppen, kan vi koordinere samkørsel og på den måde dele udgifterne. Det kan anbefales at leje bil sammen, da det ikke nødvendigvis er dyrere end at køre med taxa til og fra lufthavnen, herudover er der frihed til at køre til stranden og på opdagelse i det smukke og spændende område omkring Frigiliana. www.danbiludlejning.dk, kan på det varmeste anbefales, super service og aldrig bøvl 🙂

 

BETALING OG AFLYSNINGSPOLITIK

Pris: 2500 kr. prisen dækker yogaundervisningen.

Kost og logi i dobbeltværelse koster 3200 kr.

-Enkeltværelse koster 1500 kr. ekstra, hvis der er et enkeltværelse ledigt.

-Fly til Malaga, transport fra og til lufthavn er ikke inkluderet.

Et depositum på 2500 betales ved tilmelding, de resterende 3200 dk. indbetales senest to måneder før afrejse.

Tryghedsgaranti: Skulle myndighederne fraråde rejsen grundet Corona, tilbagebetales det fulde beløb, minus et administrations gebyr på 300 Dkk.

I alt koster retreatet:

5700 kr.

FORSIKRING M.M.: 
Du står selv for forsikringer for turen der dækker, flyrejse, undervisning og ophold.
Arrangør fraskriver sig herved ethvert ansvar for eventuelle tab i forbindelse med fx. skader, sygdom, flyaflysninger, konkurs mm.
Da turen kun gennemføres ved min. 8 deltagere anbefales at du venter med at købe flybillet til du har fået grønt lys. 
Rejsegarantifonden: Kursus, transport og indkvartering købes separat. Derfor er arrangementet ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

TILMELDING:

Til Carina på csaatterup@gmail.com. Ved tilmelding angiv også telefon nr.

Beløbet indetales på: reg. 9738 Konto nr. 0003828751.

Ved afmelding tilbagebetales det indbetalte beløb ikke, med mindre vi finder en der vil overtage din plads.

Håber at se dig i sydens sol og varme 🙂

NB: Billederne du ser nedenunder er fra sidste gang vi var afsted og i mellemtiden har retreatet skiftet lokation, så vi nu kommer helt tæt på naturen og det smukke Middelhav. 

Her kan du få et indtryk af stranden vi kommer til at bo ved: Cala del Cañuelo

Kontakt mig