YogaMoves

Praktisk info

YogaMoves Studio, i Tommerup St. har eksisteret siden september 2018 og er et lille intimt og dejligt indrettet yogastudio, med dygtige og engagerede undervisere.

Her er der plads til alle, nye og øvede, alle aldre, former og farver 🙂 Hvis du er i tvivl om hvilket hold som passer til dig, da ring endelig for information og vejledning.

I studiet er der alt det udstyr som skal bruges i en yogaklasse. Udstyret er til fri afbenyttelse, men har du din egen måtte og andet udstyr, da endelig tag det med.

Img 7356
Mig Yin Billede 2

Tilmelding til fast hold

Der er mulighed for løbende tilmelding så længe holdet ikke er fuldt booket.

Når du er tilmeldt et fast hold, kan du altid deltage på et andet af Carina’s ugentlige hold, hvis du er forhindret i at komme på dit eget. Husk dog at afvikle de mistede gange i løbet af den sæson du er tilmeldt, da de ikke kan refunderes eller overføres til næste sæson.

 Du kan under særlige omstændigheder overdrage din plads på holdet til en anden, hvis der opstår en situation, der gør, at du ikke længere kan deltage på holdet og ikke kan få plads på et andet hold.

På siden om klasserne kan du også læse mere om tilmelding til Carinas og Dorthes eller Lisbeths.

Tilmelding til tirsdags Drop In

Du tilmelder dig via sms på 26217620, du vil herefter få besked om der er plads på holdet. En klasse koster 90 kr. og betales via Mobile Pay.

Din tilmelding er bindende, du er dog velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret i at komme.

Ønsker du at sikre dig en permanent plads på et af holdene om tirsdagen, koster det 80 kr. pr. gang for den resterende del af sæson. Der er mulighed for løbende tilmelding. Når du er tilmeldt et fast hold, kan du altid deltage på et andet af Carina’s ugentlige hold, hvis du er forhindret i at komme på dit eget. Husk dog at afvikle de mistede gange i løbet af den sæson du er tilmeldt, da de ikke kan refunderes eller overføres til næste sæson.

Prøvetime

Vi tilbyder ikke gratis prøvetimer på drop in hold, men er det din første gang i studiet og er du interesseret i at gå på et fast hold er du velkommen til at få en gratis prøvetime.

Omklædning

Der er et omklædningsrum og toilet i kælderen. Der er ikke badefaciliteter.

Parkering

Der er gratis og ubegrænset parkering, både lige udenfor døren og ved Super Brugsen og Rema som ligger på den anden side af gaden.

Kontakt mig