YogaMoves

Weekend retreats // Kafe Kammas, Løgismose skov

Som noget nyt byder 2024 på dette skønne retreatsted, helt ny istansattte faciliteter i de smukkeste rammer med udsigt ud over Helnæs Bugt. 

De kommende retreats er:

2 – 4 februar // 2024
8 -10 november // 2024

I tråd med årstiderne ( vinter & efterår) har disse to retreats et særligt fokus på rolig, styrkende og nærende yoga, hvor Hatha, slow Vinyasa og Yin yoga er de bærende elementer. Weekenden byder desuden på tid til fordybelse, refleksion, meditation og gåture i skov og ved strand.
Du vil nyde lækkert antiinflammatorisk vegetarmad , og som en ekstra bonus i februar vil du få viden med om antinflammatorisk kost, som tager vare på og krammer din krop.

Vi bor i det dejligste sommerhus med udsigt ud over Helnæs Bugt, på 2. personers værelser.
Kom helt ned i gelé-gear med, oplad batterierne med yoga, dejlig nærende mad omgivet af smuk natur i Helnæs Bugt. 
Som nævnt får du i Februar oven i købet, Kammas oplæg om antiinflammatorisk yogi-mad med stærk inspiration fra fjerne himmelstrøg.

Alle er velkomne, om du er nybegynder eller har lavet yoga i mange år, du skal dog være i en ok grundform. At komme alene på et retreat er ingen hindring, da alle inkluderes og bydes velkommen. På et retreat opstår der en særlig stemning af nærvær og forbundethed som danner grundlag for dybe møder og spændende samtaler.

 

Weekendens program

Fredag kl. 15.00 – søndag kl. 11.30

Fredag:
Ankomst og indkvartering mellem 15.00-16.00

Kl. 16.00, fælles velkomst & intro, yoga, aftensmad, aftenyoga – godnat

Lørdag:
Morgenthe, morgenyoga, brunch, fælles gåtur med meditation og frivillig stilletid.

Egentid, natur-nydning, løb, lurbas eller læsning, frokost to go, oplæg – antiinflammatorisk mad for mennesker mellem 2 og 112 år, meditativ yoga, aftensmad, mere yoga, godnat

Søndag:
The, morgenyoga, brunch og tak for nu

Har du spørgsmål til retreatet, er du velkommen til at skrive til mig på: csaatterup@gmail.com

PRIS: Dobbeltværelse:3950 kr.

Tilmelding: csaatterup@gmail.com

Depositum på 1500 kr. betales senest 14 dage efter tilmelding. Du modtager en faktura på mail. Det resterende beløb betales senest 6 uger før retreatweekenden.

Ved aflysning op til 6 uger før retreatets start, tilbagebetales det indbetalte beløb minus et administrationsgebyr på1500 kr. Ved aflysning derefter tilbagebetales det indbetalte beløb ikke, med mindre det er muligt at finde en der vil overtage din plads.

Hvis retreatet aflyses af arrangøren, tilbagebetales det fulde beløb.

Kontakt mig