YogaMoves –

Weekend retreats // Bjørnø

Hvert år tager vi 2 gange til denne smukke lille ø, sidste weekend i februar og første weekend i september. Næste retreat er:

2 – 4 september // 2022

Bliv forkælet med 9 timers Hatha, Vinyasa og Yin yoga.

Der vil blive serveret lækkert, sundt primært økologisk mad.

Vi bor og laver yoga i smukke og hyggelige lokaler med havet og naturen lige uden for døren. På retreatet får du rig mulighed, for at fordybe dig i yogaens forunderlige og fantastiske verden, slappe af, nyde dejligt selskab og de smukke omgivelser.


Vi bor på Bjørnøgaard som er et af øens mest charmerende bindingsværksgårde som er nænsomt og smukt restaureret. Hvert enkelt værelse er unikt og indrettet med stor æstetisk sans. Du vil blive budt velkommen af hyggelige, smukke rammer og Kirsten vores vært og madmor, forkæler os med de mest fantastiske og velsmagende retter.

Bjørnø er en unik lille perle som ligger i det sydfynske Øhav, 3,5 km syd for Faaborg med ca. 40 fastboende. Øen er ca. 3 km lang, så man kan spadsere øen rundt langs kysten på et par timer. Bjørnø byder på flade strandenge med et rigt fugleliv og høje klinter med den smukkeste udsigt til Fyn og det Sydfynske øhav. Der er levende hegn, stendiger og i den lille landsby de smukkeste gamle bindingsværksgårde.

Vi skal bo på 2 pers. værelser, der er 3 enkeltværelser ( koster 250 kr. ekstra ) som tildeles efter først til mølle princippet .

Undervisningen foregår i beboerhus på den anden side af vejen. Yoga lokalet er stort, lyst, loft til kip og med udsigt ud over have og hav.

Retreats til Bjørnø er populære og har mange tilbagevendende deltagere. Alle er velkomne, om du er nybegynder eller har lavet yoga i mange år, du skal dog være i en ok grundform. At komme alene på et retreat er ingen hindring, da alle inkluderes og bydes velkommen. På et retreat opstår der en særlig stemning af nærvær og forbundethed som danner grundlag for dybe møder og spændende samtaler.

Har du spørgsmål til retreatet, er du velkommen til at skrive til mig på: csaatterup@gmail.com.

Screen Shot 2022-03-08 at 14.14.38(1)

Kontakt mig